Agente
  • Agente
  • Girona

JORDI TRIOLA, S.L.

Imagen 1 AgenciaImagen 2 AgenciaImagen 3 Agencia
L’agència d’assegurances JORDI TRIOLA, SL fou creada l’any 2001 per Jordi Triola i Guillem, després d’una experiència en el sector assegurador de més de 18 anys, desenvolupant diferents càrrecs directius tant en l’àmbit gironí com català.

Aquesta experiència acumulada va ser clau per emprendre aquest projecte amb la finalitat clara de donar servei i poder cobrir les necessitats asseguradores dels nostres clients actuals i futurs.

La proximitat, el tracte personal i la professionalitat, són algunes de les premisses bàsiques que ens permeten oferir als particulars i a les petites i mitjanes empreses els nostres serveis en matèria d’assegurances i productes financers.

A part d’aquesta experiència professional, Jordi Triola i Guillem -Administrador- gerent de Jordi Triola SL- està en possessió del Diploma de Mediador d’Assegurances Titulat i del Master CECAS en Assegurances i Gestió d’Empreses. Actualment ocupa la presidència del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona i és membre del Consell Rector del Consell de Col·legis de Mediadors d’Assegurances de Catalunya.

A Jordi Triola, SL hi trobareu una organització especialitzada en l’assessorament previ, durant la vigència de la pòlissa i en el moment del sinistre, amb mitjans humans i materials suficients i amb la preparació tècnica corresponent que us garanteix el millor servei.

Horari: de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00h.

Particulares

Tus ahorros y jubilación

Tus ahorros y jubilación

Construye tu futuro ahora

Ver seguro
Tu hogar

Tu hogar

Nos adaptamos a todos los hogares

Ver seguro
Tu protección jurídica

Tu protección jurídica

Del lado de tus intereses

Ver seguro
Responsabilidad civil

Responsabilidad civil

Respondiendo por ti

Ver seguro
Tu salud

Tu salud

Vivir con salud

Ver seguro
Tu vida

Tu vida

Disfruta de la vida

Ver seguro
Tu motor

Tu vehículo

La mejor atención cuando lo necesitas

Ver seguro

Nuestros últimos consejos

Suscríbete a nuestro blog y recibe consejos y novedades